Menu
Winkelwagen 0

Lock Picking en Lock Bumping News - Marc Weber Tobias

Het Marc Weber Tobias-interview

Posted by Chris Dangerfield on

Het Marc Weber Tobias-interview

Marc Weber Tobias is een internationaal bekende beveiligingsexpert. Als je geïnteresseerd bent in het plukken van sloten en je kent het werk van Marc niet, dan doe je er goed aan om een ​​kijkje te nemen. Ik haalde Marc in en vuurde een paar vragen af ​​... UKBumpKeys Hallo Marc, allereerst bedankt dat je met me wilde praten. Ik volg je werk al jaren, en het heeft me voortdurend verwondering en kennis opgeleverd. Ik betwijfel of ik of iemand van ons anders zou hebben gehad. Uw betrokkenheid bij en verslaglegging van het Kaba Simplex-verhaal was fantastisch en een geweldig voorbeeld van uw werk. Als iemand niet ...

Lees verder →