Menu
Winkelwagen 0

Lock Picking en Lock Bumping News - lock-picks kopen

Lock Picking is briljant!

Posted by Chris Dangerfield on

Lock Picking is briljant!

Lock Picking is BRILJANT! Lock Picking is geweldig! Het is echt. Er was een tijd dat ik niet wist hoe ik sloten moest kiezen en dat voelde niet zo goed. Ik weet nog dat ik het wilde, ik weet nog dat ik erover nadacht, maar ik kon het niet. En hoewel ik begreep hoe het werkte, was het niet frustrerend om het niet te kunnen doen. Waarom zou je geen sluizen kunnen kiezen? Ik kan dat niet begrijpen. Het gevoel dat ik krijg als ik een nieuw slot open - zelfs nu, decennia na het eerste, is ongelooflijk, ik heb het gevoel dat ik ...

Lees verder →

Special Forces - Lock Picking en de lange arm van de wet

Posted by Chris Dangerfield on

Special Forces - Lock Picking en de lange arm van de wet

  Good gosh het einde van de Britse zomer is een somber moment. Gedwongen tot introspectie door de voorspelbaarheid van seizoenen, is het einde van wat we zomer noemen een paar dagen wanneer we eindelijk het jaarlijkse feit accepteren dat we niet echt een zomer hebben, eerder een lange plagende overgang tussen lente en herfst; een mythe van een seizoen bepaald door veelbelovende zonnige ochtenden gevolgd door saaie, grijze middagen waarbij je 's avonds in je zomerkleding huivert. Zet je flip-flops weg, het is weer voorbij, Engeland is koud en is dat altijd geweest. Dus, tenzij de opwarming van de aarde zichzelf sorteert ...

Lees verder →