Menu
Winkelwagen 0

Lock Picking en Lock Bumping News - lockpick-sets

De gave van lockpickingvaardigheden krijgen

Posted by Chris Dangerfield on

De gave van lockpickingvaardigheden krijgen

Hallo allemaal In de weken voor Vaderdag ontving ik honderden e-mails met de vraag wat de beste lockpick-sets een goed cadeau zouden zijn. Ik had deze blog echt vóór Vaderdag moeten schrijven, in feite vóór Vaderdag 2005, zoals elk jaar gebeurt! Maar beter laat dan nooit, en het wordt het hele jaar door gevraagd, dus als je erover denkt om een ​​paar lockpicks cadeau te doen, dan is deze blog iets voor jou. Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat u niet op zoek bent naar een paar lock-picks voor ze. Tenzij ze al een lock-picker zijn, ...

Lees verder →

Hoe kan ik mijn lockpicking verbeteren?

Posted by Chris Dangerfield on

Hoe kan ik mijn lockpicking verbeteren?

Hallo allemaal - en jij, ja jij! Dus je hebt je keuzes gekozen, je hebt gespeeld met dat oude hangslot dat je vond. Misschien heb je wat succes gehad. Maar nu wil je meer. Je wilt groeien, je wilt je lock-picking-reis versnellen. Hier zijn enkele manieren om je vaardigheden te verbeteren: PRAKTIJKSLOTEN Oefensloten zijn er in alle soorten en maten; hangsloten, eurocilinders en meer. Maar er zijn eigenlijk maar twee types, CLEAR en CUT-AWAY, waarbij elk de plukker goed bedient door hen toe te staan ​​om te zien wat er gebeurt als ze het slot oppikken. Ze laten je ook zien wat ...

Lees verder →

Lock Picking, waar te beginnen.

Posted by Chris Dangerfield on

Lock Picking, waar te beginnen.

Hallo allemaal. Ik hoop dat de snelle overgang van wat een slecht excuus was voor een zomer naar wat lijkt op instant winter, niet te zwaar voor je ziel is geweest. De kachels gaan aan, de baden worden regelmatiger en die stoffige tartan deken komt van de bank en terug op je bed. Sommige dingen veranderen echter nooit en een daarvan zijn mensen die mij schrijven: "Hallo, ik wil leren hoe ik een kluis kan halen, kan je helpen?" of "Ik werk met een woningcorporatie, heb je een skelethuis voor 5-hendelsloten?" Enz. Ik denk dat het ...

Lees verder →

Lock Picking is briljant!

Posted by Chris Dangerfield on

Lock Picking is briljant!

Lock Picking is BRILJANT! Lock Picking is geweldig! Het is echt. Er was een tijd dat ik niet wist hoe ik sloten moest kiezen en dat voelde niet zo goed. Ik weet nog dat ik het wilde, ik weet nog dat ik erover nadacht, maar ik kon het niet. En hoewel ik begreep hoe het werkte, was het niet frustrerend om het niet te kunnen doen. Waarom zou je geen sluizen kunnen kiezen? Ik kan dat niet begrijpen. Het gevoel dat ik krijg als ik een nieuw slot open - zelfs nu, decennia na het eerste, is ongelooflijk, ik heb het gevoel dat ik ...

Lees verder →

Special Forces - Lock Picking en de lange arm van de wet

Posted by Chris Dangerfield on

Special Forces - Lock Picking en de lange arm van de wet

  Good gosh het einde van de Britse zomer is een somber moment. Gedwongen tot introspectie door de voorspelbaarheid van seizoenen, is het einde van wat we zomer noemen een paar dagen wanneer we eindelijk het jaarlijkse feit accepteren dat we niet echt een zomer hebben, eerder een lange plagende overgang tussen lente en herfst; een mythe van een seizoen bepaald door veelbelovende zonnige ochtenden gevolgd door saaie, grijze middagen waarbij je 's avonds in je zomerkleding huivert. Zet je flip-flops weg, het is weer voorbij, Engeland is koud en is dat altijd geweest. Dus, tenzij de opwarming van de aarde zichzelf sorteert ...

Lees verder →