Menu
Winkelwagen 0

Lock Picking en Lock Bumping News - lockpick-sets

Lock pick-sets - een handleiding voor beginners

Posted by Chris Dangerfield on

Lock pick-sets - een handleiding voor beginners

Hallo daar! Dus je hebt je beslissing genomen en je wilt lock picking starten. Met alle beschikbare lock pick-sets, begrijp ik dat het een beetje verwarrend kan zijn waar te beginnen. Daarom heb ik deze kleine blog samengesteld om u te helpen de juiste beslissing te nemen. Houd je vast, hier gaan we! Deze gids is voor sloten van het cilinderslot, vaak 'Yale Locks' genoemd vanwege de populariteit van het merk Yale. Het eerste dat je nodig hebt is een lock-pick set - de eigenlijke picks die de magie doen. Er zijn een paar variëteiten, maar laten we eerst kijken naar de verschillende ...

Lees verder →

Lock Picking is briljant!

Posted by Chris Dangerfield on

Lock Picking is briljant!

Lock Picking is BRILJANT! Lock Picking is geweldig! Het is echt. Er was een tijd dat ik niet wist hoe ik sloten moest kiezen en dat voelde niet zo goed. Ik weet nog dat ik het wilde, ik weet nog dat ik erover nadacht, maar ik kon het niet. En hoewel ik begreep hoe het werkte, was het niet frustrerend om het niet te kunnen doen. Waarom zou je geen sluizen kunnen kiezen? Ik kan dat niet begrijpen. Het gevoel dat ik krijg als ik een nieuw slot open - zelfs nu, decennia na het eerste, is ongelooflijk, ik heb het gevoel dat ik ...

Lees verder →

Vergrendel picksets

Posted by Chris Dangerfield on

Vergrendel picksets

Hallo allemaal Hey Hey Hey! Ik ben er in geslaagd om vandaag uit een huwelijk te komen - wat altijd leuk is. Persoonlijk vond ik niet dat ze in de eerste plaats moesten trouwen, en toen ik mijn vriend vertelde, vertelde hij me snel dat de bruiloft alleen maar opnieuw was ingepland en niet geannuleerd. Oh jee. Dus ik heb mijn voet uit mijn mond genomen en aangezien het eruit ziet alsof het moessonseizoen Londen heeft geraakt, dacht ik dat ik een bericht zou schrijven over onze nieuwe lockpick-sets. Namelijk onze Lock Picking Starter Special en onze Premium Lock Pick Set van Dangerfield ....

Lees verder →