Menu
Winkelwagen 0

Lock Picking en Lock Bumping News - leer lockpicking

Zen en de kunst van Lock Picking.

Posted by Chris Dangerfield on

Zen en de kunst van Lock Picking.

Het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat een van de vragen die ik regelmatig ontvang (ten tweede natuurlijk bij 'Waar is mijn bestelling?') Luidt: 'Hoe lang duurt het voordat ik leer sloten te leren kiezen?' Soms is het niet zo bemoedigend, alleen een simpel 'Hoe lang duurt het voordat ik sluizen kan kiezen?' Of soms een eenvoudig 'Hoe lang duurt het?' Het zou me niet verbazen als ik ooit op een dag een e-mail kreeg met de vraag 'Wanneer?', Dat is de aard van onze direct bevredigende, wegwerpcultuur, waarbij de reis als een obstakel en de bestemming alles wordt beschouwd. Natuurlijk willen we allemaal ...

Lees verder →