Menu
Winkelwagen 0

Lock Picking en Lock Bumping News - hoe sloten te kiezen

Hoe sloten te kiezen - De eerste vijf stappen

Posted by Chris Dangerfield on

Hoe sloten te kiezen - De eerste vijf stappen

Sloten kiezen - de eerste vijf stappen

In deze BLOG vertel ik je de EERSTE VIJF dingen die je moet doen om je reis te beginnen en de verbazingwekkende kunst van het lockpicken te leren.

  • Met welke sloten begin ik?
  • Welke lockpicks heb je nodig?
  • Wat je moet weten?
  • Wat je moet doen?
  • Al de rest!

Lees verder →

Lock Picking, waar te beginnen.

Posted by Chris Dangerfield on

Lock Picking, waar te beginnen.

Hallo allemaal. Ik hoop dat de snelle overgang van wat een slecht excuus was voor een zomer naar wat lijkt op instant winter, niet te zwaar voor je ziel is geweest. De kachels gaan aan, de baden worden regelmatiger en die stoffige tartan deken komt van de bank en terug op je bed. Sommige dingen veranderen echter nooit en een daarvan zijn mensen die mij schrijven: "Hallo, ik wil leren hoe ik een kluis kan halen, kan je helpen?" of "Ik werk met een woningcorporatie, heb je een skelethuis voor 5-hendelsloten?" Enz. Ik denk dat het ...

Lees verder →