Menu
Winkelwagen 0

Hoe rijk te worden - SERIOUS!

Posted by Chris Dangerfield on

Hallo Lock Pickers

Ik ga je vertellen hoe je rijk wordt. Ik beloof. Geen grap, ik beloof het. Hoe moet ik dat weten? Omdat ik het heb gedaan. Ik had het druk, ik nam wat advies en ik deed het. Maar eerst moeten we afdwalen. Maar geloof me, Ik ga je vertellen.

Laat me Felix Dennis voorstellen. Een held van mij. Een schurk, een keer doen ze het niet goed, een jongen uit een heel arm gezin, en een multi, multi, miljonair.

 

Een jonge Felix Dennis, klaar om de wereld over te nemen en te slagen, vaak en in zijn eigen ongelooflijke stijl.

 

Het begon allemaal - net als zoveel goede dingen - op de grond te leggen, uit zijn gedachten geslagen in een flat in Fulham, Londen. Bij toeval sloot hij vriendschap met een paar jongens die een tijdschrift produceerden, een goedkope, aftands, vreselijk onprofessionele affaire genaamd 'OZ' - omdat de twee mannen aan het roer uit Australië kwamen.

Na het schrijven van de allereerste recensie van het debuutalbum door een toen nog minder bekende rock-outfit genaamd 'Led Zeppelin', werd Dennis al snel gepromoveerd tot co-editor en het duurde niet lang voordat het tijdschrift betrokken was bij de langste complotproef in de Engelse juridische geschiedenis.

 

Led Zeppelins debuutalbum. Wie had gedacht dat deze vijf chique jongens een privéjet zouden hebben en de sokken van de hele planeet zouden laten wiegen?

 

Dit was niet voor het schrijven van albumrecensies, oh nee, maar omdat de 'echte' baas Richard Neville weg was in Australië, dachten Dennis en Jim Anderson dat het een goed idee zou zijn om de hormonaal chaotische, zorgeloze en professioneel afwezige wereld van schoolkinderen om inhoud in te dienen voor het volgende nummer, om op passende wijze getiteld "Schoolkidz Oz" te zijn.

Ze beloofden alles te publiceren wat ze kregen - als de ruimte het toelaat. En je kunt je voorstellen, weet je nog dat je een schoolkind was? Het was niet verwonderlijk dat het allemaal te veel was voor het Britse establishment uit 1969, dat niet kon omgaan met cartoons van Rupert the Bear met een enorme penis, en andere voorspelbaar onbeleefde en ruwe gerechten van de verbeelding van de Britse schoolkinderen

 

The Schoolkidz Oz - onthoud, dit was 1969 Britain, waar de gemakkelijk overstuur overal thee dronk.

 

Terwijl ze alle drie de hoofdrol kregen, kregen ze allemaal gevangenisstraffen voor lagere bedragen, waarbij Dennis de minste tijd kreeg omdat de rechter hem dacht  "veel minder intelligent en daarom minder verwijtbaar". Echter, na een paar duistere zaken met de opperrechter en verschillende oproepen, waren ze alle drie - terecht - van alle aanklachten afgeweken.

 

Richard Neville, Jim Anderson en Felix Dennis, die het hele proces behandelden als de farce die het in wezen was. Ze zouden voor de rechter verschijnen in allerlei buitensporige kledij.

 

Felix Dennis ging verder in de publicatiegame, met Kung-Fu-tijdschriften (in een tijd dat Bruce Lee's ongelooflijke film "Enter The Dragon" wereldwijd een publiek streefde) en vervolgens Home Computer-magazines toen thuismicro's een paar jaar later op de markt kwamen. Hij werd later een van de tijdschriftuitgevers en de rijkste mannen van het Verenigd Koninkrijk.

Zoals we allemaal doen, Felix Dennis stierf. Niet nog voordat hij de appelwagen opnieuw verstoorde door te stellen dat hij $ 100M op seks, drugs en rock and roll had "gepest" en later verklaarde: "Ik heb een Nasdaq gebouwd bedrijf draait $ 2.5m om terwijl het op crack-cocaïne zit ... Ik heb nog nooit vijf jaar geslapen. Je kunt veel gedaan krijgen als je geen tijd hoeft te verspillen met slapen. '

RIP Felix Dennis.

Hoe dan ook....

In 2007 was ik net klaar met het schrijven van een luchtig maar informatief boekje dat ik 'The Bumpology' noemde, - genoemd naar maar niet verder van - Jacques Derrida's boek over taal, 'The Grammatology', dat ik op mijn meesters had bestudeerd diploma een paar jaar eerder.

 

Hoewel ik al 10000-kopieën heb verkocht, is mijn gids voor het stoten van sloten, The Bumpology, terwijl ik geen publicerend miljonair ben, wel de belangrijkste schakel in dit verhaal, en ik heb er veel om het te bedanken voor!

 

Ik verkocht al ongeveer een jaar lock-picktools, voornamelijk bumptoetsen en bijbehorende items, en een boek over de techniek leek logisch, met de verkoop later bevestigend.

Ik had iemand nodig om The Bumpology af te drukken en stuurde daarom een ​​paar e-mails naar verschillende 'print on demand'-mensen om een ​​paar honderd exemplaren te laten maken. Ik nam een ​​bod aan en al snel had ik de vers gedrukte exemplaren in mijn flat. Meer voorraad om tegen de muur op te stapelen in mijn steeds meer voorraad en papierwerk dat plat wordt gevuld. Het was niet ongebruikelijk dat ik wakker werd met mijn been verscheurd door de hele nacht een stekelige sleutel te draaien en om te draaien. Het spul waarvan dromen zijn gemaakt!

De eigenaar van het bedrijf, een man die ook Chris heette, nam al snel contact met me op. Hij was geïnteresseerd in mijn bedrijf en begon vragen te stellen. Hij had alle reden om geïnteresseerd te zijn. Ik had het bedrijf gestart met een budget van NUL, met een computer die ik van een vriend had gekregen. Ik woonde in mijn oude slaapkamer in het kleine huis van mijn moeder met alleen een inbel-internet en deze enorme vergelende ex-kantoorcomputer. Maar de zaken vlogen, het ging goed. Ik was naar mijn eigen flat verhuisd, het groeide, en ik had een soort principe, ik had mezelf drie basisregels gegeven: 'Eerlijkheid, beschikbaarheid en kwaliteit'. Drie dingen die ik jammer genoeg had gemist van de drie van de vier online lock-picking-winkels die ik eerder had gebruikt, ervaringen die me minder dan onder de indruk lieten.

 

Printer, ondernemer, SEO-genie en vriend, Chris Angus, die het gouden advies heeft doorgegeven dat ik je ga geven.

 

Ik werd al snel bevriend met Chris, de hoofdactiviteit van het bedrijf was de schetsmatige wereld van SEO: 'Search Engine Optimization', of hoe je ervoor zorgt dat je online shop hoog scoort op Google met zowel geld als andere snode en grotendeels niet-vrijgegeven middelen.

Vriendschap met Chris was een godsgeschenk. Al snel deed hij budget-SEO-werk voor mijn bedrijf, alleen omdat hij me leuk vond en onder de indruk was van mijn kleine, maar efficiënte zakelijk inzicht. De zaken bleven groeien en ik bleef mijn basisregels, eerlijkheid, beschikbaarheid en kwaliteit toepassen.

 

De SEO-piramide. Ja, ik begrijp het ook niet. De kunst is om mensen aan te nemen die intelligenter zijn dan jij. Delegatie is alles. Hmm, wie heeft me dat verteld?

 

Toen op een dag, tijdens een van onze lange, grappige en ongelooflijk nuttige avond Skype-chats, zei hij de magische woorden: "Je moet dit boek lezen". Nu, wanneer een dodgy SEO-verkoper (de gebruikte autoverkopers van het internet op vele manieren) een vrij arrogante student van de Franse filosofie en psychoanalyse vertelt dat hij een boek moet lezen, is er een moment van verzet. Als hij zegt dat het boek 'How to Get Rich' heet, is er gelach, ik ben nooit een fan geweest van 'How To'-boeken.Degenen die kunnen, doen, diegenen die dat niet kunnen, lesgeven, etc. Waarom zou iemand die Wist je echt hoe je rijk zou worden, er een boek over zou schrijven? Ze zouden ongetwijfeld druk bezig zijn met hun leven?

'Vertrouw me hier op,' zei hij. 'Heb ik je zaken al niet geholpen? Ik heb geen aandelen in dit boek, ik heb het niet afgedrukt! "Zei hij." Bestel het nu, ik probeer u te helpen. "Dus met tegenzin betaalde ik de $ 5.99 die ze wilden en bestelde" Hoe te krijgen Rich "door Felix Dennis.

 

Hoe rijk te worden door Felix Dennis. Na jaren aan de universiteit te hebben gestudeerd voor 7, heb ik 1000-boeken gelezen en deze is waarschijnlijk het belangrijkste.

 

In de loop van de volgende twee jaar veranderde mijn bedrijf en legde ik de basis voor wat nu een van de meest gerespecteerde lockpicking-retailactiviteiten ter wereld is. Handelen beter dan ooit, meer dan anderhalf decennium later. Natuurlijk heb ik er ontzettend veel werk in gestoken en ik heb me aan mijn principes gehouden, maar zonder dat boek denk ik niet dat het zou hebben geduurd, of in de buurt van zo succesvol zou zijn geweest.

Het mooie van het boek is dat hij geen slangenolie verkoopt, er zijn geen vergelijkingen, grafieken, staafdiagrammen, workflowschema's, niets van die echt onaangename onzin. Half biografie, half motivatie cursus, Dennis vertelt je hoe hij het deed, hoe anderen het hebben gedaan en vooral waarom. En de echte bonus is dat hij de nadruk legt op het geven van de klant wat hij wil. Het versterkte in feite mijn eigen regels en gaf me de moed om ze te blijven toepassen.

 

Mijn bedrijf startte met een tweedehands snijmachine van Curtis en zou waarschijnlijk zijn geëindigd, want het was niet alleen om goed advies te vragen, maar ook om de bescheidenheid om het te nemen.

Wat eens een man in een kamer was, met een oude Curtis-sleutelsnijmachine die de buren in stand hield, is nu een multinationale e-commerce-operatie, met een hele reeks fulltime medewerkers, parttime medewerkers. allerlei soorten consultants en andere professionals, die de klok rond werken om de best mogelijke producten en service te bieden. Het is een gelikte machine met een menselijk hart die degenen die lockpick-tools willen kopen een omgeving biedt van eerlijkheid, beschikbaarheid en kwaliteit.

 

Ons Dangerfield POLARIS RAKES - Ik ben trots op wat we hebben gedaan, en in veel opzichten zijn deze keuzes exemplarisch voor alles waar we voor staan. Ik ben nog steeds eerlijk en beschikbaar en kwaliteit regels. De recensies voor deze keuzes zijn enorm bevredigend, omdat ik de klanten nog steeds geef wat ze willen, en ze zijn blij. Perfect - want dat is mijn doel.

 

Ik heb niet geleerd hoe mensen te misleiden, hoe te blageren, hoe te con en hoe manipuleren. Ik heb geleerd dat mensen bereid zijn om te kopen als je ze met respect behandelt, van je producten tot je van de, van uw foto's tot klantenservice, van uw e-mails tot uw retourbeleid. Onze focus is om de klant gelukkig te maken - wat goed is, omdat ik geloof dat de klant dat wil.

 

Mijn man Felix, aan wie ik veel te danken heb en wiens advies ik blijf toepassen. Ik heb te veel andere mensen het oog van de bal zien verliezen, vergeten wat hen succesvol heeft gemaakt en begin de bochten te nemen om het zelf te riskeren.

 

Daar ga je dan. Als je succesvol wilt zijn, als je wilt beginnen aan de vele ups en downs van het runnen van je eigen bedrijf, als je rijk wilt worden, Ik ben meer dan gelukkig om het gouden advies door te geven dat aan mij werd doorgegeven. En ik zal het tegen je zeggen zoals me werd gezegd ...

Geloof me met dit. Ik heb geen aandelen in dit boek, ik heb het niet afgedrukt. Bestel het nu, ik probeer je te helpen.

HOE RIJK WORDEN - FELIX DENNIS

Beste wensen

Chris Dangerfield

 

 


Deel dit bericht← Oudere berichtgeving Nieuwer bericht →

Vloeistoffout: kon asset snippets/ecom_footer.liquid niet vinden