Menu
Winkelwagen 0

Three Lock Picking Tools Ik zou niet zonder zijn.

Posted by Chris Dangerfield on

Hallo allemaal.

Het is een tijdje geleden dat ik een blog schreef, maar er gebeurt hier veel achter de schermen: nieuwe gereedschappen in ontwikkeling, een nieuwe website aan de horizon en heel veel back-end dingen die je favoriete slot een winkel laten kiezen gelikter dan de gladde gladheid van slicksville is het al. Hoe dan ook, ik doe er nu een en ik dacht dat ik een snelle vermelding zou geven van wat ik 'Three Lock Picking-tools die ik niet zou missen' zou noemen - mijn favoriete lock-picks zijn echt, maar proberen geavanceerder te klinken. 

Er is geen beste of slechtste hulpmiddel, er is er een die het beste bij u past en de klus in de hand. Maar zonder twijfel zijn er gereedschappen die ons goed lijken te dienen, technieken die zich lenen voor onze vaardigheden. Dit zijn degenen aan de bovenkant van mijn boom:

1 - Wriggler Rakes

Deze set heeft 8 gereedschappen, elk met een plectrum aan elk uiteinde. Omdat je elke kant van de plectrum kunt gebruiken, betekent dit dat er in feite 32 harken in deze set zitten. Dat zijn veel harken. Als ik een pin-tumbler nader, zijn de wriggler-harken mijn eerste aanvalskeuze, en als ik ze jarenlang heb gebruikt, ben ik er ook vrij snel mee. Harken is fantastisch, en deze maken het een plezier.

2 - 3 stuk Universele bumptoetset. 

OK, dus ik heb deze ontworpen. Ja, en ik was de eerste die Dampeners gebruikte en de schouder volledig af. Ik was ook de eerste die een set van drie sleutels met verschillende bump-patronen presenteerde. Deze zijn nu de maatstaf geworden voor bumptoetsen wereldwijd. Dus je kunt zien dat ik nogal trots ben op onze bultsleutels. Ze werken ook een traktatie, vele duizenden tevreden klanten later, ze zijn nog steeds de beste ter wereld! Kijk maar naar die verschillende botspatronen - de DETAIL !!! Sorry, ik kalmeer nu.

3 - KLOM Elektrisch pickpistool.

Dit ding opent sloten. Dat is alles wat het doet. Heel veel en heel eenvoudig. Onder 50 ook. Ik zou niet zonder zijn. Dat is alles wat u moet weten.

Als je net begint met lock-picking, heb ik een aantal nuttige blogs geschreven HIER waar je moet beginnen en met welke tools je aan de gang kunt gaan. 

Hoe je het ook doet, veel plezier!

Chris Dangerfield


Deel dit bericht← Oudere berichtgeving Nieuwer bericht →

Vloeistoffout: kon asset snippets/ecom_footer.liquid niet vinden