Menu
Winkelwagen 0

Lock Pickers of The World Unite!

Posted by Chris Dangerfield on

Ik hoop dat dit je goed vindt. Het nieuwe jaar is nu goed en echt in versnelling en alle geweldige ideeën die je tijdens de vakantieperiode hebt gehad, zijn teruggekeerd naar waar ze horen en je bent terug in je geruststellende vertrouwde groove. We veranderen wanneer we moeten, niet wanneer we dat willen - het is hoe dan ook logischer. Ik ben duidelijk weer aan het werk. Niet dat ik ooit ben gestopt. Ik ging op vakantie, maar met moderne communicatie zou het bijna grof zijn geweest om niet te werken. Daar was ik op een strand in Thailand, mijn vriendinnetje op een handdoek naast me terwijl de golven tegen het fijne, witte, korrelige zand en de zon kletterden, te heet eigenlijk, heerlijk te heet, alles in het zicht verhit te heet om te tik op - en de telefoon gaat over. En het is de accountant. Het is de dispatch man. Het is de bankdirecteur. Het zijn de mensen die de app doen voor de e-mails in de winkel. Het is een Amerikaanse leverancier die het over een productieproject wil hebben. Het is mijn bankdirecteur. Het ringen en ringen en ringen. En er zijn e-mails om te doen, er is voorraad om te bestellen, er zijn mensen om prijzen mee te onderhandelen. Er zijn bestemmingspaginaanalysemensen om uit te lachen. Het werk gaat door. Nog een pina colada meneer? Ja, ik zal 10 hebben.

Dus niet allemaal slecht, maar weer aan het werk. En dit jaar betreed ik mijn tweede decennium in deze handel. Tien jaar geleden zijn we begonnen met het verkopen van hobbeltoetsen, die ik met de hand heb gemaakt. Nu verkopen we veel meer, de winkel is veranderd (denk ik) 7 keer, er is meer personeel, meer consultants, meer leveranciers, meer klanten, meer te doen. Maar sommige dingen, sommige dingen zijn helemaal niet veranderd. Ik denk dat het niet nodig is? En zo bereiken we het thema van deze blog, iets dat hetzelfde is gebleven. In 10 jaren in de lock picking-handel is één ding constant gebleven:

Mensen vertellen me dat het verkopen van lock-picks echt, echt, echt, echt, ECHT, verschrikkelijk is.

Vanaf het begin, voordat ik de hand had gelegd op een kleine Curtis handmatige sleutelsnijder en mijn klopsleutels met de hand vijlde, hebben mensen besloten - niet GEKOZEN - om me te informeren over de grimmige, slechte realiteit van mijn situatie. Via dat passieve / agressieve medium van de 'Angry Email', op de een of andere manier digitaal ontkoppeld en ontsmet, word ik herinnerd aan deze hekserij waar ik deel van uitmaak. Het lijkt erop dat ik op de een of andere manier bijdraag aan het langzame verval van ons prachtige land. Criminelen gebruiken lock-picks, weet je dat niet! En ik verkoop de verdomde dingen. Ben ik dom? Ben ik boos? Ik krijg deze e-mails HELE DAG LANG, elke dag opnieuw. Het grappige aan hen - in hun vele vormen, hun vele invalshoeken en benaderingen tot in wezen hetzelfde punt - criminelen gebruiken lock-picks en ik zou ze niet moeten verkopen - is dat ze aannemen dat ik er niet over nagedacht heb. Dat is de enige optie. Ze vertellen mij wat ik aan het doen ben, ze vertellen me dat ik stom of harteloos moet zijn. Ze vertellen me alsof ze op de een of andere manier iets in mijn dwaze hoofd gaan vonken dat me wakker maakt en ik zal zijn als: "Oh shit! Sorry!'. Er is nooit een kans dat ik dit uitgebreid heb overwogen. Er is geen idee dat ik informatie heb - in het veld en zo - die suggereert dat dingen anders kunnen zijn dan wat ze ten onrechte hebben aangenomen. Mijn concept is gebaseerd op opleiding, ervaring en kennis. Hun concepten zijn gebaseerd op dat minst betrouwbare van alle menselijke eigenschappen, 'intuïtie'. Maar zoals iedereen die ouder is dan 20 zal weten, is het leven, misschien onterecht, vaak contra-intuïtief. Ik heb met veel misdaadprofessionals gesproken in mijn tijd rond lock picking. Ik heb hen geadviseerd, aan hen verkocht, met hen gesproken en namens hen. Zoveel als mensen graag de 6 uur-nieuws-angst te loven die zou suggereren dat er mensen voor hun deur geknield zitten met een set slotplects, wanhopig om binnen te komen en iedereen te vermoorden, de waarheid is dat het zeldzaam is. Het is super zeldzaam. Ik weet van meer gevallen van overlijden door koffiemachine. Een politieagent met wie ik sprak, vertelde me in 15 jaren van actieve dienst dat hij nooit, NOOIT een misdrijf tegenkwam waarbij lock-picks op enigerlei wijze werden gebruikt. Ze zijn de verkeerde gereedschappen voor de klus wanneer een hamer of een voet vaak veel efficiënter toegang krijgt. We verkopen niet-destructieve toegangstools, geen toegangstools. En op dat onderscheid is waar het hele ding draait. Niet-destructieve toegang bemoeilijkt in feite de toegang, legt feitelijk EEN ANDERE hindernis op het pad van de wannabe nieuwkomer. De handeling van 'niet beschadigen' is een ander ding om te overwegen en voegt het enige toe dat criminelen willen minimaliseren - tijd - voor de vergelijking. Soms veel tijd. Natuurlijk zijn er video's van sloten die binnen enkele seconden worden gepickt, gestoten, geharkt of omzeild, maar er zijn 10's van duizenden mensen die op dit moment een slot uitkiezen dat 20 minuten heeft overgenomen en er is nog steeds geen spoor van de opening van het verdomde ding. Het idee van een crimineel met lock-picks is belachelijk omdat ze de verkeerde tool voor de klus zijn. Dit is geen Mission Impossible, dit is de echte wereld. Tijdens zo'n ondervraging zal ik vaak worden ondervraagd over 'Professionele autodieven, syndicaten' (van de tv die ik vermoed) die auto lock-picks zou gebruiken om auto's te stelen. Afgezien van het feit dat we niets verkopen dat een auto zou starten, hebben alle 'Professional Car thieving syndicates' geen UK Bump Keys nodig om hen te vertellen dat een beetje metaal of een airbag en grabber gebruikt kunnen worden om in een auto te stappen. Ze hebben de verdomde dingen uitgevonden! Op dezelfde manier is de moord niet toegenomen met de verkoop van keukenmessen, dus de criminaliteit is niet beter of slechter geworden met de beschikbaarheid van sluisplukgereedschap. Waarom zou het in vredesnaam zijn geweest? Ik vertel de mensen dat ik een beetje meer vertrouwen heb in de samenleving, dat ik geloof dat je lock-picks kunt verkopen zonder anders normale mensen in criminelen te veranderen. Dat doen ze niet! Ze vertrouwen JOU niet - ze denken dat je stom bent en dat zodra een lock-pick je bezit wordt, je alles op de site zult roven. Deze mensen denken dat ze slimmer zijn dan jij. Vreemd eigenlijk, omdat hun punt zo karig is en hun dunne sluier van een 'argument' eigenlijk slechts een Mary Whitehouse-gen is, opgepikt door een geurige wind die gedijt in het versteende, gemeenschappelijke hart van lezers van Daily Mail overal. Hier is 10 meer jaren van dergelijke e-mails. Ik heb een conceptreactie die in vier delen wordt geleverd met illustraties van kikkers in ruimteschepen in de aanslag om moeiteloos op deze e-mails te reageren. Niet echt.

Zo gaat het.

 


Deel dit bericht← Oudere berichtgeving Nieuwer bericht →

Vloeistoffout: kon asset snippets/ecom_footer.liquid niet vinden