Menu
Winkelwagen 0

Onlynne Lockye Pykin Shoppe

Posted by Chris Dangerfield on

Hallo Lock Pickers - wat een week is het hier bij Bump Towers! Met de GRATIS Wave Rake XS-promotie, die, als je het niet hebt gezien, uitgeven boven £ 30 en je een GRATIS set hebt van onze nieuwe 20pc one ended Wave Rakes? Best wel gaaf. Nu hebben ze natuurlijk twee uiteinden, maar dat is lock picking voor 'alleen aan één kant een keuze'. Dezelfde patronen als de 10-versie met dubbele uiteinden, maar een geweldig alternatief als je er zin in hebt. De Wave Rakes XS zijn £ 19 na BTW, dus de give-away was waanzinnig druk en we werden wakker om een ​​ontelbaar aantal bestellingen te zien. Enkele minuten nadat de nieuwsbrief uitging, konden we de bestellingen zien komen, de ene na de andere na de andere na de andere. Zoals ik in een van de blogs van vorige week zei, 'mensen houden van gratis dingen' en we hebben in de eerste paar uur bijna 100 weggegeven van de gratis pick-sets.

Natuurlijk is het niet helemaal een simpele daad van vrijgevigheid van mij. Je bent niet dom, ik heb een agenda. Ik wil dat je een gratis set lock-picks krijgt, omdat ik wil dat je ons vertrouwt, dat je ons waardeert en dat je je zelfverzekerd voelt als je met ons omgaat. Het weggeven van een paar honderd sets van gloednieuwe lock-picks die nog niet eens op de algemene markt zijn, kost me geld - uiteraard. Als ik ze in de winkel doe, verkopen ze als warme broodjes, slotplukkers als nieuwe lock-picks, lock smiths als nieuwe gereedschappen die hen kunnen helpen bij hun werk, de nieuwe lock-picker kan een video van hen op het werk zien en denken 'ik kan dat, ik kan sluizen plukken, op geen enkele manier! '. We hebben altijd de nieuwe tools, innovatief, interessant en ultra-verdisconteerd door de materie natuurlijk.

Maar iedereen wint, je krijgt de gratis lock-picks, ik krijg een beetje meer vertrouwen en het bedrijf krijgt een beetje meer respect. Als je dit leest, denk ik dat je wat handel met ons hebt gedaan, of erover denkt om er een paar te doen. Hoe dan ook, ik hoop dat je onze service vriendelijk en begripvol vindt, en onze prijzen superconcurrerend zijn, we staan ​​erom bekend dat we 10 jarenlang hebben en we blijven de prijzen zo goed mogelijk houden. Ik geef gratis lock-picks weg! Hoe leuk is dat?

Wij streven ernaar om 's werelds mooiste te zijn Lock Picking Winkel is er. We willen lock picks efficiënt en probleemloos verkopen, online maar met behoud van een beetje menselijkheid. De meesten van jullie - als je door de jaren heen van ons hebt gekocht - hadden misschien al een paar berichten met me gehad. Ik beantwoord e-mails zo snel mogelijk, beantwoord zo goed mogelijk de vragen over vergrendelen, of leid me naar iemand die mogelijk kan helpen als mijn kennis zou falen, zoals vaak het geval is! Ik lach met heel veel mensen en stuur nu al jaren een aantal van jullie per e-mail, er zijn goede relaties opgebouwd, er zijn vriendschappen gesloten en in de loop der jaren zijn er contacten tot stand gekomen, tot wederzijds voordeel van alle betrokkenen.

Dus terwijl we op weg zijn naar de kerstperiode, staan ​​er een paar nieuwe verrassingen in de pijplijn, meestal zijn er een paar in verschillende fasen, van onderhandeling tot beschikbaarheid in de winkel. Vreemd genoeg hebben we misschien een kerststorm, het lijkt erop dat Lock Picks een cool geschenk zijn, we verkopen eind november en begin december een heleboel meer - ik veronderstel dat ik mezelf als een 17-jaar oud heb en een paar sokken kreeg of een set lock-picks, ik weet waar ik gelukkiger mee zou zijn.

Tot de volgende keer.


Deel dit bericht← Oudere berichtgeving Nieuwer bericht →

Vloeistoffout: kon asset snippets/ecom_footer.liquid niet vinden